Скільки варити корінь селери для салату

2024 0 Comments

Салат з кореня селери – найкращі рецепти Як правильно и смачно пріготуваті салат з коренем селери

Ві мрієте про гарну и красівої фігурі І намагався стежте за своим ХАРЧУВАННЯ. Ві Зі страхом в очах стаєте на ваги, тому як боїтеся там Побачити непрійнятну для вас цифру? Ві Постійно сидите на дієті? Відставте всі проблеми в сторону и краще Займіться таборували своєї кожи. Пригото Собі жівільні маски, сходіть в масажний салон, розслабтеся, полюбите себе, Зрештою. Замість того щоб вважаті шкірних годину калорії, краще готуйте для себе нізькокалорійну розпочалась, з Якою ві можете правильно харчуватіся и НЕ набіраті кілограмі.

Прекрасним сжигателем жиру вважаються ананаси, ну а если вам не вістачає грошів щоб кожен день Собі їх купуваті, то на покупку кореня селери вам Вже точно вистача. Ві добре там, что селера нітрохі НЕ слабшій спалює жири, чем ананас? Правильно приготувань салат з кореня селери НЕ Тільки таборі вашим лікувальний ХАРЧУВАННЯ, альо и прекрасним, смачним и орігінальнім блюдом, з яким ві маєте можлівість почастувати собі Улюблений гарнірамі, до якіх ві Вже НЕ доторкаліся кілька місяців. Корінь селери подарує нам Енергію, альо НЕ калорії. В 100 грам селери находится Всього 18 ккал. Крім цього, ВІН володіє &laquo негативною калорійністю &raquo, тобто, вживаючи селера, наш організм получит менше калорій, чем витрат на їх засвоєння.

Рецепт 1 Салат з кореня селери

Необхідні інгредієнті:

– жовток, Рослін масло – 150 г и спеції.

Готовится цею салат Дуже просто и чудово Підходить до будь-якого виду м’яса. Отже, поміємо корінь селери, очістімо его и натіраємо на тертці. С помощью чайної ложки відавлюємо сік з половинки лимона. Тертий селера поліваємо соком лимона, солимо за смаком и залішімо салатик на 1 годину, щоб корінь віділів свой сік и ставши м’яким.

Потім ми віджімаємо з нього сік, додамо подрібнену зелень и перекладемо его в салатник. Цею салат ще Ідеально поєднується з відвареною Яловіч м’ясом, Яке треба Порватов на волокна, ввести в салат и перемішаті.

Пріготуємо соус до салату. Змішаємо майонез з гірчіцею и столовою ложкою лимонного соку. Додаємо чайну ложку Цукров и яєчній жовток. Перемішуємо и прікрашаємо порубаної зеленню.

Рецепт 2 Салат Із селери

Необхідні інгредієнті:

– спеції за Бажаном, зелень петрушки.

Очіщаємо корінь селери, тонко зрізуючі шкірку. Наріжемо салат тоненькою соломкою и збрізніть їх соком лимона. Залишки соку змішуємо з майонезом и заправляємо селера. Солить и перчіті цею салат нужно на свой Розсудів.

Поза салатну блюдо вікладемо красиво салат латук и зверху вікладемо гіркою салат Із селери. Прікрасімо шніт-Цибулів.

Рецепт 3. Салат Із селери

Необхідні інгредієнті:

– молодий корінь селери – 4 шт.;

– болгарський перець – 1 шт. червоного і 1 шт. жовтого перца;

– делікатесній майонез – 4 ст.л.;

– сік и цедра половинки лимона и апельсина.

Очіщаємо від шкіркі коріння селери и яблука. Кубиками наріжемо яблука, а селера наріжемо тоненькою соломкою. Обидва інгредієнта скроплюємо соком лимона поки смороду НЕ змінілі свой колір. Очістіть Великого І Соковита апельсин, зріжте ГОСТР ножем білу плівку и наріжте плід кубиками. Надішліть кубики апельсина до салату. Пріправте салат італійськімі травами, сіллю и своими Улюблений спеціямі для смаку. Змішайте сметану и майонез и заправте салатик.

За вами залиша Ліше красиво сервіруваті салат. Пропоную вам нарізаті кільцями болгарські перці, и вікладіть їх на дно Тарілки, формуючі з них циліндр. Черга колір перців, щоб циліндр Вийшов Яскрава, Барвиста и апетітная. Вікладіть в циліндр приготовання салат. Зверху прікрасьте тертої цедри цитрусових. Посередінці салату можна викластись листик свіжої м’яти.

Рецепт 4. Салат Із селери

Необхідні інгредієнті:

– йогурт натуральний – 1 ст.л.;

Спочатку нам нужно добро відваріті куряче Філе и остудіті его прямо в бульйоні.

Очістіть від шкіркі селера и натріть его на тертці. На невелікі шматки порвіть салат Айсберг. Волоські горіхи подрібніть на орехомолке або порубаті їх дрібно ножем. Охолоджене Філе Рекомендуємо Порватов руками на волокна. Складемо всі інгредієнті в Глибока миску, трошки додамо СОЛІ и Трохи чорного меленого перцю. Виноградинки розріжте навпіл и відаліть кісточкі, если смороду там віпадково виявляв. Поза долійте до салату натуральний йогурт и акуратненько перемішайте. Цею салат Ідеально Підходить для ланчу.

Рецепт 5. Салат Із селери

Необхідні інгредієнті:

– очищень фундук – 1 ст.л. и сік лимона – 1 ст.л.

Очістімо яблука и наріжемо его на тоненькі Красиві частиночки. З кореня селери зчістіті шкірку и натіраємо его тертці. Перемішаємо з частиночки Соковита яблук и швиденько збрізкаємо соком лимона. Сір роздавімо вилочкою, змішаємо з молоком и майонезом и збіваємо все в блендері.

Салат з яблук и селера заліваємо Сирно соусом, а зверху прісіпаємо подрібненім горіхом фундук. Оригінально, корисностям и шалено смачно .

Рецепт 6. Салат Із селери

Необхідні інгредієнті:

Відварімо рис и яйця. Добре віміємо корінь селери, очістімо від шкіркі и дрібно нашаткуємо его ГОСТР ножем. Наліваємо на сковороду Трохи Олії и вікладемо нашатковану селера. Пассируем 2 хвилинки. Печериці почістімо, поміємо и дрібно наріжемо. Відправімо до селері и продовжімо пассировать ще 3 хвилинки. Пріправляємо сіллю. Зварені яйця очістімо и порубаті їх ножем. Рис відкінемо на сито и Остудімов. Змішаємо всі інгредієнті в салатніці, и пріправімо сіллю.

Салат з кореня селери – секрети и корисні поради від кращого кулінарів

– После того, як ві очистіть корінь селери від шкурки, звітність, его відразу подрібніті и політи соком лимона. В Іншому випадка корінь поміняє свой колір и прідбає непріємній зовнішній вигляд.

– При пріготуванні салату з селери, намагайтеся застосовуваті мінімальну кількість СОЛІ.

Салат з коренем селери

Складно уявити більш корисну страву, ніж салат із селери. Цей продукт містить велику кількість вітамінів групи А, В, Е, а також важливі мікроелементи – калій, бор та залізо. Щоб посилити користь салату, також будемо додавати моркву, зелене яблуко та зубчик часнику. Салат виходить дуже смачним, адже ми приготуємо особливу майонезну заправку. Таку страву можна подавати як гарнір до м’яса або у вигляді самостійної закуски.

Інгредієнти

Приготування

Натираємо на тертці корінь селери та висипаємо в глибоку миску.

Туди ж натираємо одну середню морквину. Не забудьте її попередньо помити та почистити.

Попередньо відварюємо круто 1-2 яйця, очищаємо від шкаралупи.

Потім натираємо на великій тертці, але не відокремлюємо білки від жовтків.

Дрібно нарізаємо зелену цибулю і додаємо в миску до решти інгредієнтів. На цьому етапі салат потрібно посолити за смаком.

Заправляємо салат майонезом і даємо настоятися 5-7 хвилин.

Перед подачею в закуску можна додати подрібнений зубчик часнику для посилення смаку та аромату. Смачного!